Wat wij doen

Over ons

De Drive-in Shows van Timeless Entertainment zijn inmiddels een begrip. Door de jaren heen hebben we inmiddels honderden, of wellicht duizenden Shows met succes gedraaid. Tóch zijn wij van mening dat elke Show op zich uniek is, en wordt er dus nooit op 'de automatische piloot' gedraaid.

Muziek & DJ

Het vooraf maken van een playlist is dan ook iets wat wij niet doen; je kunt, bijvoorbeeld, nu nog niet bepalen welke nummer aanstaande zaterdagavond om half elf aan zal slaan.

Een goede Allround DJ draait altijd met gevoel, de juiste nummers op de juiste momenten ten gehore brengen; dát is zijn vak! Natuurlijk staan de wensen van u als opdrachtgever hierbij centraal.

Over het algemeen laat men de DJ zelf bepalen wat hij draait, maar natuurlijk kunnen wij ook uw themafeest verzorgen, zoals bijvoorbeeld: Après-Ski, Gouwe Ouwe, '70/80/90/00's, Nederlandstalig, FeestCafé, Hardstyle, Techno, Club, Rock etc.

 

Ook verhuur zonder DJ

Ben je zelf DJ en wil je spullen huren, of organiseer je een feest en wil je je eigen DJ laten draaien? Geen probleem!
Van DJ-meubel tot complete show; wij verhuren alles voor een geslaagd feest!

Voor wie

Onze Shows zijn er voor iedereen, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, café's verenigingsfeesten, sportevents, enzovoorts.

Van huiskamerdisco tot grote feestzaal; bij ons bent u aan het juiste adres!

Maatwerk

Wij beschikken over een 'standaard' Drive-in Show, die voor de meeste locaties geschikt zal zijn, maar wanneer dit niet het geval is, of niet aan uw wensen voldoet, leveren we MAATWERK. De show wordt in dit geval aangepast aan de locatie en/of uw wensen.  

Beschikt u zelf over de benodigde apparatuur? Dan kunt u onze DJ's ook los boeken.

Zorgenloos

Wanneer u een feestje organiseert, komt er heel veel op u af. Wij nemen de complete zorg, omtrent muziek, licht & geluid, uit handen. We houden contact met u en de feestlocatie, zodat de Show op de juiste tijd wordt opgebouwd en startklaar staat. Zodra u ons geboekt heeft en de locatie bij ons bekend is, heeft u hier geen omkijken meer naar.